Tiramisu idealne.

6 komentarzy:

  1. Po co surowe białko do masy? Tak sie nie robi. Poza tym nie powinno się jeść surowych białek. To jest blog o zdrowym trybie życia? Żółtko to co innego - surowe najzdrowsze.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jajka możesz wcześniej sparzyć. Ponadto, od kilku lat pijemy koktajle z dodatkiem surowego jajka i czujemy się wyśmienicie :D Warunkiem jest oczywiście to, że musza to być jajka ze sprawdzonego miejsca, my bierzemy swoje od kurek wolnochądzących po podwórku koło babci :)

      Usuń
    2. To że trzeba sparzyć to wiadomo. Nie chodzi mi jednak o możliwość zatrucia. Poczytajcie trochę dlaczego nie powinno się jeść surowych białek, zmienicie zdanie.

      Usuń
  2. Zamiast amaretto polecam rum 80% rewelacja- przez przypadek spróbowałam bo zabrakło mi amaretto i teraz robie cały czas z rumem. Wyrazistrzy smak, mniej słodki i mdły.

    OdpowiedzUsuń

  3. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja uwielbiam tiramisu ale raz robiłam i nie wyszły mi :( nie wiem czemu a wszystko robiłam tak jak było napisane w przepisie, tym razem spróbuję z Pani przepisu, ja lubię słodkości dlatego często szukam prostych przepisów, tutaj też znalazłam http://cozjesz.pl/ proste i szybkie przepisy.

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2014 siostry bukowskie. , Blogger